Isolering tagpap og listedækning Vejle

Isolering med tagpap i Vejle og omegn

Få opsat tagpap og listedækning i Vejle af en professionel og erfaren montør. Det giver en god isolering og bidrager til hygge og godt indeklima. I Danmark elsker vi hygge. Hygge indebærer blandt andet at sidde foran den varme pejs med en kop varm kakao på en kold vinterdag. Det er hyggeligt, fordi det er et aktivt valg, vi tager. Hvis det derimod er en nødvendighed at tænde op i pejsen, fordi vores hus ikke er isoleret, og varmen siver ud, er det pludselig ikke særlig hyggeligt. Foruden de frustrationer det frembringer at gå rundt at fryse konstant, har det også stor betydning for varmeregningen. Isolering er en af de hurtigste, nemmeste og billigste veje til at reducere varmeregningen og samtidig få et bedre indeklima.

Mærkbar forskel med bedre isolering af hus

Du vil med det samme kunne mærke en forbedring, når du får isoleret dit hus. Rum, der tidligere har været svære at varme op, vil nemt kunne varmes op til en jævn temperatur. Følelsen af en kold luftstrøm igennem boligen, også oplevet som træk, vil forsvinde, da luften langs ydermurene ikke længere vil være kølig. Det medfører også at eventuel fugt i luften ikke længere i samme grad vil kondensere, hvormed risikoen for udvikling af skimmelsvamp mindskes.Det lyder jo alt sammen rigtig godt – men hvor skal man starte?

Isolering af loft og tag

Det er særlig vigtigt at sikre god isolering af loft og tag, da varme som bekendt søger opad, og et dårligt isoleret tag dermed vil kunne resultere i et stort varmespild. Der er typisk 12 procent større varmetab gennem taget sammenlignet med varmetabet gennem ydermure. Derfor er det en god idé at starte med at isolere taget, inden man går videre til ydervæggene.

Vælg den rette isoleringstype

Der eksisterer mange forskellige typer af tag og tagkonstruktioner, ligesom der findes mange forskellige typer isolering. Derfor er det vigtigt at have kendskab til, hvilken slags isolering der er mest velegnet til lige netop din type tag. Det er væsentligt, at man vælger den rigtige isolering til den givne konstruktion. Når det kommer til isolering af tage skal man eksempelvis tage hensyn til faktorer som tagets hældning, tagets opbygning og tagkonstruktionens størrelse, for blot at nævne et par stykker. Det er desuden heller ikke uden betydning, hvorvidt det er et gammelt tag, der skal efterisoleres, eller et helt nyt tag der skal lægges.

Få en økonomisk fordel med tagpap

Når man så alligevel er i gang med isolering af taget, kan det også være værd at overveje, om det måske er tid til at skifte hele tagkonstruktionen ud med noget mere økonomisk. Her kunne tagpap være en rigtig god mulighed.

KONTAKT OS I DAG

Listedækning og isolering med tagpap

Hvis man vælger at investere i god isolering, er det også vigtigt, at taget i sig selv er tæt. Det nytter jo ikke noget at betale i dyre domme for isolering, hvis det så alligevel kun løser halvdelen af problemet. Derfor kan det være en god løsning at dække sin tagisolering med tagpap.

Tagpap er billigt og holdbart

Tagpap er et billigt materiale, der kan tilpasses de fleste tagkonstruktioner, da det er meget fleksibelt og bøjeligt. Det er blevet et mere eftertragtet tagmateriale, da der i disse moderne tider er kommet et stort ønske om arkitektonisk byggefrihed. Samtidig er det en utrolig tæt tagkonstruktion, som er meget nem at vedligeholde – der er få samlinger og ikke nogen steder, hvor skidt og blade kan samle sig. Det er desuden utrolig holdbart – det kan holde til al slags vind og vejr, hvis blot man sørger for at tjekke det en gang om året, for at sikre sig at det ikke har løsnet sig i nogen hjørner.

Spar mange penge på sigt

Det kan godt virke som en stor udgift at få efterisoleret taget, og eventuelt også ydermurene, i sit gamle hus, men det kan altså godt betale sig på sigt. Som tidligere nævnt er der mange penge at spare på varmeregningen, men man vil formentlig også kunne spare penge andre steder. Brænde til pejsen er heller ikke billigt, ligesom det ikke er godt for miljøet at have tændt op i denne for ofte eller bruge den som primær varmekilde. Det er desuden ikke sikkert, at man behøver at få lagt gulvvarme ind, som man ellers havde planlagt at investere i, da huset ikke længere vil være så fodkoldt.

Korrekt isolering er alfa omega

Foruden det faktum at du kan spare mange penge på varmeregningen, er god isolering også med til at sikre et sundt indeklima. Det er dog vigtigt, at isoleringen bliver udført korrekt, da det ellers kan have alvorlige konsekvenser for huset. Dårligt udført isoleringsarbejde kan resultere i fugtproblemer som råd og svamp, hvilket er meget uhensigtsmæssigt – både for huset og dets beboere. Det er derfor vigtigt at sikre, at konstruktionen der isoleres bliver tilstrækkeligt ventileret, så eventuel fugt kan ledes væk.

En garanti på korrekt håndværk

Det kan være fristende at kaste sig ud i arbejdet selv, men hvis man vil være sikker på, at det bliver gjort ordentligt, er det altså en god investering at betale sig fra det. Dermed får du også en garanti på arbejdet.

Få et uforpligtende tilbud

Hvis du bor i Vejle og omegn kan du tage fat i os for et uforpligtende tilbud – både på isolering og tagpap i Vejle. Vi har mere end 15 års erfaring med tagarbejde og isolering, og vil derfor med glæde hjælpe med at vurdere, hvad der skal til, for at du kan holde varmen, når det bliver vinter igen. Vi går meget op i kvalitet, og vi sætter en ære i at et samarbejde med os bliver en god oplevelse fra start til slut.